Mer i Borgafjäll

Copyright © borgastugan.se 2017 Web: Tooltip

Hyr stuga i Borgafjäll

Borgastugan – Nära till allt

Här har vi samlat länkar till företag i Borgafjäll

Hos Sutme hyr du snöskoter hos en diplomerad snöskoteruthyrare. Här kan du också hyra båtar, både med och utan motor, köpa fiskekort och hyra stuga. Eller varför inte förlägga ditt företags konferens och event här?

Den berömde svenske arkitekten Ralph Erskine ritade det ursprungliga Hotell Borgafjäll Äventyr & Spa. Hotellet välkomnar både barnfamiljer, de som söker något högklassigt och konferensgäster. Här anordnas även äventyr som skotersafari, heliskiing och ridturer. Som hörs i namnet finns här också spa.

På Borgagården får du en vistelse i en familjär miljö med omtanke. I restaurangen serveras mat med lokal anknytning och vinkällaren är både spännande och välsorterad. Här finns också stugor för uthyrning.

69° Nord driver liftarna och pisterna tillsammans med Hotell Borgafjäll Äventyr & Spa. Förutom det arrangerar de catski, hundspann, skotersafari och mycket annat. Boende finns i lägenheter och på campingen. Skiduthyrning, sportshop, restaurang och pub finns vid foten av backarna.

Hos BorgaSkicenter kan både skoter- och skidåkare hyra eller köpa det mesta som behövs. Mitt i backen har de en populär servering och pub som även anordnar after ski.

Björnidet är delvis byggt som en lappkåta och har restaurang och bar med fullständiga rättigheter. Här finns även stugor och husvagnscamping. Björnidet har öppet året om måndag-söndag 11.00-18.00.

På Ica Nära i Borgafjäll finns, förutom det man hittar i en vanlig Ica Närabutik, skotergrejer, fiskekort, bildelar och hushållsartiklar. Är det något som saknas så fixar man det. Mottot för butiken är ”den lilla butiken som inte har allt men fixar det mesta” och det lever man upp till.