Mer i Borgafjäll

Här har vi samlat länkar till företag i Borgafjäll

Hos Sutme hyr du snöskoter hos en diplomerad snöskoteruthyrare. Här kan du också hyra båtar, både med och utan motor, köpa fiskekort och hyra stuga. Eller varför inte förlägga ditt företags konferens och event här?

Den berömde svenske arkitekten Ralph Erskine ritade det ursprungliga Hotell Borgafjäll Äventyr & Spa. Hotellet välkomnar både barnfamiljer, de som söker något högklassigt och konferensgäster. Här anordnas även äventyr som skotersafari, heliskiing och ridturer. Som hörs i namnet finns här också spa.

På Borgagården får du en vistelse i en familjär miljö med omtanke. I restaurangen serveras mat med lokal anknytning och vinkällaren är både spännande och välsorterad. Här finns också stugor för uthyrning.

69° Nord driver liftarna och pisterna tillsammans med Hotell Borgafjäll Äventyr & Spa. Förutom det arrangerar de catski, hundspann, skotersafari och mycket annat. Boende finns i lägenheter och på campingen. Skiduthyrning, sportshop, restaurang och pub finns vid foten av backarna.

Borgafjäll Snowcamp har öppet året om. Här finns bland annat skoteruthyrning,  skotersafari, guidade fisketurer, butik, restaurang, bar samt olika evenemang. Att avsluta en dag i fjällen med en pizza i kåtan är populärt bland både stora och små.

Hos BorgaSkicenter kan både skoter- och skidåkare hyra eller köpa det mesta som behövs. Mitt i backen har de en populär servering och pub som även anordnar afterski.

På Ica Nära i Borgafjäll finns, förutom det man hittar i en vanlig Ica Närabutik, skotergrejer, fiskekort, bildelar och hushållsartiklar. Är det något som saknas så fixar man det. Mottot för butiken är ”den lilla butiken som inte har allt men fixar det mesta” och det lever man upp till.